„Susreti sa predstavnicima srpske Vlade i privrede“

Beograd, 17. novembar, 2014. - Udruženje „Forum Srbija Nemacka“ organizovalo je za nemačku delegaciju koja je sa Vicekancelarom Sigmarom Gabrijelom u poseti Beogradu događaj  – „SUSRETI SA PREDSTAVNICIMA SRPSKE VLADE I PRIVREDE“.

Članovi kabineta nemačkog ministarstva privrede, izvršno rukovodstvo finansijskih institucija, sadašnji i potencijalni investitori, imali su prilike da od ministra finansija Dušana Vujovića saznaju više o reformskom programu Vlade Srbije, kao i da direktno stupe u kontakt sa ministrima privrede, trgovine, energetike, infrastrukture, poljoprivrede, rada, zdravstva, direktorom SIEPA, PKS i uspešnim srpskim preduzećima iz srodnih delatnosti.

Koktelu u restoranu „Top of the Hub“ na 25 spratu poslovnog centra „Ušće“ prisustvovao je i premijer Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

Vučić, Vujović, Čadež  160 srpskih i nemačkih privrednika  Dušan Vujović  vodeći privrednici Srbije  Aleksandar Vučić  Marko Čadež  nemački privrednici  Zorana Mihajlović Željko Sertić  predsednik Vlade Srbije

Facebook Twitter Email LinkedIn

Do you love this theme?

Buy it from Themeforest